A kutyabarát helyek szakértője, a kutyabarathelyek.hu

Összes      Friss      Ajánló      Állatvédelem      Egészség      Jó tudni!      Könnyű      Közérdekű      Kreatív      Nevelés      Utazás

Kutya nem izgult még így a világon, mint Draco az imádott párnája varrása közben

2021. december 07., 06:30


Szerző: M.Lilla


Kategória: Könnyű




Legalább annyira aggódott a pitbull, mintha élete szerelméért küzdöttek volna a műtőasztalon.



Mint megannyi társánál, Draco élete is nehezen indult kölyökkorában. Egy varázserővel bíró tárgynak azonban mindig sikerült nyugalmat csempésznie zaklatott lelkébe. A szívalakú párna, ölelő karokkal volt az egyetlen, amelyhez bújva békésen álomra szenderült, és felcseperedve is ugyanúgy ragaszkodik hozzá. Bármi történjék, fél szeme mindig rajta van „barátján”:

 

„Ha kézbe vesszük, Draco máris ott terem, és visszaköveteli. Esténként csak a párnával a szájában tud elaludni” – mesélte gazdája.

 

Draco, a pitbull és a kedvenc piros párnája
Draco, a pitbull és a kedvenc piros párnája
Fotó: Facebook/Allie O'Cain

 

Csupán 2 hetes volt, amikor Allie O’Cain kimentette egy szaporítótól az elárvult kiskutyát. Mamáját az akkor még hatalmas piros párna helyettesítette, melegítette és biztonságot nyújtott neki. E különleges kötelék idővel egyre szorosabbá vált:

 

„Draco rettentően imád rágni. Hamar átálltunk a rágható gumijátékokra, mivel öt perc alatt bármit szét tud kapni, ami puha és kevésbé bírja a strapát. Az egyetlen, amivel végtelen gyengédséggel bánik, az a kölyökkori párnája.”

 

Sajnos egy nap úgy tűnt, e megbecsült tárgynak is lejárt az ideje. Draco éppen egy barátjával játszott, amikor majdnem tragédia történt: Willow, a fekete labrador felfigyelt a párnára, és szerette volna megkaparintani. Draco ezt nem hagyhatta annyiban, azonnal a védelmére kelt. Innentől már történelem... Lett volna, ha nagymamája ki nem menti karmaik közül az áldozatot.

 

Nagyon izgult a kutya, miközben megvarrták imádott párnáját
Nagyon izgult a kutya, miközben megvarrták imádott párnáját
Fotó: Facebook/Allie O'Cain

 

„Az állandó használattól eléggé viseltes lett, és pillanatok alatt kettészakadt. Anyukám felkiáltott, megragadta és majd azt mondta, megjavítom neked, Draco” – idézték fel a történteket.

 

Nagyi beizzította a varrógépét, és nekilátott az operációnak. Draco teljesen elképedt, és aggodalmasan figyelte, mit művel a játékával. Egész idő alatt ott ácsorgott az asztal mellett, kétségbeesetten nyüszögött és megpróbálta visszaszerezni szeretett párnáját, „mintha élete szerelméért küzdöttek volna a műtőasztalon”. 

 

Szerencsére pár perc sem telt bele, mire Draco szíve meggyógyult, és újra magához szoríthatta. Így kerek a világ!

 

Draco úgy aggódott a párnáért, mintha élete szerelmét műtenék
Draco úgy aggódott a párnáért, mintha élete szerelmét műtenék
Fotó: Facebook/Allie O'Cain

Forrás: thedodo.com
Indexkép forrás: Facebook/Allie O'Cain

Ha tetszett a cikk, és szeretnél értesülni legújabb híreinkről

kérünk lájkold Facebook oldalunkat!

 

Témába vág

A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni A kutyámmal a futtatón - 6 jel, hogy ideje a távozás mezejére lépni
Megannyi érvet és ellenérvet sorolhatnánk fel a téma kapcsán, mindenesetre érdemes átgondolni. Nemcsak saját kutyánkról, hanem a kutyák viselkedéséről is fontos, hogy birtokában legyünk a megfelelő információknak ahhoz, hogy eldönthessük, futizzunk-e vagy sem?

10 dolog, amivel boldogabbá és teljesebbé teheted kutyád életét 10 dolog, amivel boldogabbá és teljesebbé teheted kutyád életét
Kutyáink ügyesen alkalmazkodnak az emberi környezethez, ám néhány aprósággal mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy elmondhassák magukról: óriási szerencsém van a gazdimmal!

Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál Kutyakekszeket és játékokat hagynak a látogatók a 150 éve elhunyt, hős kutya szobránál
Sallie egyszerűen ott volt azok mellett, akiket megszeretett, hűségesen vigyázta álmukat, és a tragédia óráiban sem hagyta el azokat, akik gondoskodtak róla, akik fontosak voltak a számára.

Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi? Kutyakönnyek - Tudnak úgy sírni kedvenceink, mint mi?
Előfordult már, hogy belenéztél kedvenced szemébe, és úgy tűnt, mintha éppen legördülne egy könnycsepp a pofiján? Azt gondolhatnánk, hogy sír, ám a jelenség hátterében az érzelmeken túl másra kell gyanakodnunk.

Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort Megható videó: Teniszlabda-eső várta a nyugdíjba vonuló labradort
Messi, a nyolcéves kutyus elmondhatatlanul örült, amikor meglátta, micsoda ajándékot kapott!

Minősítés

Hogyan lehet minősített
kutyabarát helyed?

Minősítés és hirdetés – Tudj meg többet!

Tudj meg többet
tanúsító védjegyünkről!

Megismerem

Kedvenceink

Biztosítás

Kisállat biztosítás
bel- és
külföldön!
Gondoskodj kedvencedről!

Partnereink

Irodakutya.com JULIUS-K9 MOL Nyrt. Ebugatta

Hírlevél

A hírlevélre történő feliratkozással az adatvédelmi nyilatkozatot elfogadom.

kutyabarathelyek.hu - kezdőoldal Észrevételek
FaceBook Instagram Pinterest YouTube
A világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítását rendezik meg Budapesten decemberben Hírek - Címlapon
A világ egyik legjelentősebb nemzetközi kutyakiállítását rendezik meg Budapesten decemberben
Gazdikereső kutyák kapták a főszerepet a Budapest Park karácsonyi kisfilmjében Hírek - Címlapon
Gazdikereső kutyák kapták a főszerepet a Budapest Park karácsonyi kisfilmjében